روانپزشک
تاریخ : جمعه 30 تير 1402
نویسنده : khoram


روانپزشکی شاخه ای از علم پزشکی است که به آموزش، تحقیق، مشاوره، پیشگیری، تحقیق، درمان جامع و توانبخشی اختلالات روانی در همه جنسیت ها و سنین می پردازد. تحقیقات علمی جدید در زمینه علوم اعصاب، تحقیقات جدید در تحقیقات علمی و توسعه روش‌های جدید مطالعه شرایط اجتماعی اختلالات روانی، نیاز به گسترش حوزه آموزش عصب‌روان‌شناس را در بستر حوزه‌ای با زیست‌شناسی، روان‌شناختی، اجتماعی و زیست‌شناسی معنوی (دیالوژیک، اجتماعی و معنوی) ایجاد کرده است. علوم اعصاب شامل حوزه های علوم اعصاب، روانشناسی، جامعه شناسی، مردم شناسی و فرهنگ، معنویت و اپیدمیولوژی است. آنها معمولا با درمان های دارویی و غیر دارویی به درمان مشکلات روحی و عصبی می پردازند. روانپزشکان و روانپزشکان تنها کسانی هستند که مجاز به تجویز دارو برای درمان بیماری های روانی هستند. در واقع او یک روانشناس اعصاب است که از دانشکده پزشکی فارغ التحصیل شده و یک پزشک عمومی است و سپس در رشته روانشناسی تحصیل کرده و روانشناس عصبی شده است. یک متخصص مغز و اعصاب در این رشته پزشکی سعی می کند حتی اطرافیان و محیطی که بیمار در آن زندگی می کند را درمان کند زیرا می داند که جامعه فقیر او عامل بیماری است.

مدت دوره آموزشی برای متخصص مغز و اعصاب: 4 سال

کاردانی رشته روانپزشکی (زیر نظر روانشناس اعصاب):

تیم های روانپزشکی متشکل از چندین عضو هستند، از جمله یک پرستار روانپزشکی (پرستار دارای مدرک کارشناسی ارشد در مراقبت و درمان بیماری های روانی)، یک مددکار اجتماعی روانپزشکی (کارگر روانپزشکی که با خانواده بیمار، در محل کار، با آموزش تعامل دارد)، و یک روانشناس بالینی (مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی و تفسیر کننده آزمون های روانشناسی خاص، قادر به انجام تست های روانشناسی خاص و قادر به تفسیر تست های روانشناسی خاص). مدرک کاردرمانی روانشناختی (متخصص در تفریح ​​درمانی، کاردرمانی و هنردرمانی) کار با بیماران روانپزشکی.) به عنوان رهبر تیم، متخصص مغز و اعصاب و روانپزشک وظایف خاصی را در صورت نیاز به اعضای تیم اختصاص می دهند. بدون نظارت یک متخصص مغز و اعصاب، هیچ یک از شرکت کنندگان نمی توانند و نباید مستقیماً با بیمار مبتلا به مشکلات روانی ارتباط برقرار کنند. این کار متعلق به تخصص مغز و اعصاب است و نیاز به آگاهی از جنبه های مختلف بیولوژیکی، روانی و اجتماعی بیمار دارد.

وظایف متخصص مغز و اعصاب

یک متخصص مغز و اعصاب باید ابتدا وضعیت روحی و جسمی بیمار را ارزیابی کند تا ببیند چه نوع مشکلاتی وجود دارد و رفتار، احساسات، عواطف و وضعیت او چگونه است، سپس باید سوابق و سوابق پزشکی و روانی بیمار را بررسی و بررسی کند تا به خوبی تشخیص داده شود و بهترین درمان را توصیه کند. پس از انجام این مراحل باید آزمایشات مختلفی را برای تشخیص بیماری و یافتن بهترین درمان انجام دهید، سپس به بیمار دارو بدهید و جلسات درمانی برای بیمار تا بهبودی انجام دهید. در صورت لزوم، بیمار را به سایر متخصصان از جمله پزشکان و روانشناسان ارجاع دهید تا بیمار به طور کامل بهبود یابد.

یک متخصص مغز و اعصاب خوب باید به کار خود علاقه داشته باشد و توانایی حل مشکلات بیمار را داشته باشد. آنها باید از ثبات روحی و روانی بالایی برخوردار باشند و بتوانند به صحبت های بیماران گوش دهند و به آنها آرامش دهند. آنچه مهم است این است که متخصصان مغز و اعصاب باید محرمانه باشند و رازداری بیمار را حفظ کنند. باید مهارت های ارتباطی قوی داشته باشد. قدرت تصمیم گیری به دور از مسائل احساسی برای تصمیم گیری معقول و منطقی را داشته باشید.

زمان مراجعه به متخصص مغز و اعصاب است

زمانی که با اختلالات عصبی و روانی مواجه می شوید باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید. این اختلالات شامل افسردگی، اضطراب، نقص توجه/بیش فعالی، اختلالات رفتاری و شخصیتی، اختلال وسواس اجباری، ترک مواد مخدر و الکل، اوتیسم و ​​مشکلات رفتاری در کودکان و نوجوانان، تیک ها و اختلالات یادگیری، اختلالات عملکرد جنسی و برخی از انواع اختلالات خواب است.

محیط کار برای دانشمندان علوم اعصاب

متخصصان مغز و اعصاب می توانند در سازمان های بهداشت و درمان، مراکز روانپزشکی، کلینیک های روانشناسی و روانپزشکی دولتی و خصوصی، مدارس و دانشگاه ها و سایر سازمان هایی که به تخصص آنها نیاز دارند، کار کنند. در واقع ممکن است یک دفتر خصوصی داشته باشند و به طور جداگانه فعالیت کنند.

متخصص مغز و اعصاب - اختلالات روانی - متخصص مغز و اعصاب کودکان - متخصص مغز و اعصاب تهران - افسردگی - متخصص مغز و اعصاب اصفهان - هنر درمانی

نکاتی برای یافتن بهترین متخصص مغز و اعصاب

مشکلات روانپزشکی عامل اکثر بیماری های جسمی و تقریباً همه آسیب های اجتماعی است. با توجه به افزایش اختلالات و بیماری‌های روانی در سال‌های اخیر، با توجه به رشد زندگی شهری و افزایش استرس، افسردگی و سایر بیماری‌های مرتبط با این معضل و افزایش مشکلات خانوادگی و بین فردی در سال‌های اخیر، پیش‌بینی می‌شود در سال‌های اخیر به تدریج نیاز به روانپزشک برای نسل جدید افزایش یابد. شرایط فعلی حاکی از آن است که مراقبت از سلامت روان بسیار مهم است و سلامت تک تک افراد جامعه در نهایت به سلامت کل جامعه تبدیل می شود، بنابراین در صورت بروز مشکلات و اختلالات روانی باید سریعاً به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کرد و راهکارهای پیشگیری و درمان را اتخاذ کرد. از این نظر انتخاب یک متخصص خوب در نتایج فعالیت ها تاثیر زیادی دارد و بهبود وضعیت بیماری منوط به مراجعه به متخصص ماهر و باصلاحیت است. متخصص مغز و اعصاب را انتخاب کنید که تجربه کافی داشته باشد و دوره های لازم را گذرانده باشد. یکی از راه های یافتن متخصص مغز و اعصاب این است که از پزشکان دیگر کمک بخواهید. یکی دیگر از راه های شناخت متخصص مغز و اعصاب، شناخت دامنه فعالیت ها و تجربیات درمانی اوست. از دیگران بپرسید، سایت‌های مرتبط با سلامت را جستجو کنید، مانند «هنر درمانی»، گواهی‌های متخصص مغز و اعصاب را بررسی کنید، تجربه متخصص مغز و اعصاب را بررسی کنید، کیفیت کلینیک یا مطب تحقیقاتی را بررسی کنید، روش ارتباطی را ارزیابی کنید، رضایت بیماران گذشته را اندازه‌گیری کنید.

ادامه مطلب: https://payju.ir/content/لیست-پزشکان-متخصص-مغز-و-اعصاب-شیراز




|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
به وبلاگ من خوش آمدید